Löfströms Taxi Kommanditbolag

Uppsala län

Information

969702-3134 är organisationsnummer för verksamheten Löfströms Taxi Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Löfströms Taxi Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Tierp som är den kommunen som Löfströms Taxi Kommanditbolag finns i.

Löfströms Taxi Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2004-06-14 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-06-24 vill man istället veta hur det står till med momsen för Löfströms Taxi Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-08-09.

Löfströms Taxi Kommanditbolag är och det finns flera verksamheter i Tierp som också är .

Firmatecknare för Löfströms Taxi Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Löfströms Taxi Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 026-141540 eller genom brev på följande adress:
Valbog. 44, 803 21, Gävle

Taxirörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Löfströms Taxi Kommanditbolag och det är Löfström, Karl Mattias som är född 1971 och har titeln Komplementär, Wårdh, Per Olof Tage som är född 1956 och har titeln Kommanditdelägare,