Skärplinge Restaurang & Pizzeria Handelsbolag

Uppsala län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Tierp och Skärplinge Restaurang & Pizzeria Handelsbolag är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många bolag där och Skärplinge Restaurang & Pizzeria Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Skärplinge Restaurang & Pizzeria Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Skärplinge Restaurang & Pizzeria Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2004-09-23. Det finns flera olika bolag i Uppsala län som är ett stort län. Tierp där bolaget finns i jobbar för att bolag som Skärplinge Restaurang & Pizzeria Handelsbolag ska trivas.

I Tierp så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Restaurang och Pizzeria

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Skärplinge Restaurang & Pizzeria Handelsbolag inte är momsregistrerat.

Idag är Skärplinge Restaurang & Pizzeria Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Tierp.

Vill man komma i kontakt med Skärplinge Restaurang & Pizzeria Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0294-10660.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Skärplinge Restaurang & Pizzeria Handelsbolag är Omar, Khaireddin som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Shallal, Chawki som är född 1961 och har titeln Bolagsman, .

Skärplinge Restaurang & Pizzeria Handelsbolag har 969704-3652 som sitt organisationsnummer.