Marcus-Marie Service Handelsbolag

Uppsala län

Information

Marcus-Marie Service Handelsbolag är en verksamhet som finns i Tierp. I Marcus-Marie Service Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Edin, Hans Markus Mikael som är född 1974 och har titeln Bolagsman, Laurén Edin, Marie som är född 1971 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Marcus-Marie Service Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Marcus-Marie Service Handelsbolag på telefon 070-9220831.

Bokförings-, kontorsjobb-, fotograferings- och datasupports verksamhet, personaluthyrningsverksamhet, mark- och anläggningsarbeten, reparations- och svetsarbeten på entreprenadmaskiner, försäljning.

Idag är Marcus-Marie Service Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Marcus-Marie Service Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Uppsala län och Tierp arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Marcus-Marie Service Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-06-16 och Marcus-Marie Service Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-06-16.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Marcus-Marie Service Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Marcus-Marie Service Handelsbolag har 969710-4686 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.