Videohörnan i Tierp Kommanditbolag

Uppsala län

Information

Videohörnan i Tierp Kommanditbolag är ett företag som finns i Tierp. I Videohörnan i Tierp Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Homagoon, Kaveh som är född 1963 och har titeln Komplementär, Haghnazarian, Albert som är född 1958 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med Videohörnan i Tierp Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Videohörnan i Tierp Kommanditbolag på telefon 070-4717374.

Filmuthyrning samt försäljning av tobak, övriga kioskvaror samt livsmedel. Restaurangrörelse.

Idag är Videohörnan i Tierp Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Videohörnan i Tierp Kommanditbolag är ett av många företag som finns i Uppsala län och Tierp arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Videohörnan i Tierp Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-07-30 och Videohörnan i Tierp Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-07-30.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Videohörnan i Tierp Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären

Videohörnan i Tierp Kommanditbolag har 969727-6054 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.