Silversmed L. Carlman

Uppsala län

Information

400914-XXXX är organisationsnummer för företaget Silversmed L. Carlman. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Silversmed L. Carlman är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tierp som är den kommunen som Silversmed L. Carlman finns i.

Silversmed L. Carlman har varit registrerat sedan 1976-04-08 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Silversmed L. Carlman så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Silversmed L. Carlman är och det finns flera bolag i Tierp som också är .

Firmatecknare för Silversmed L. Carlman är följande:

Vill ni komma i kontakt med Silversmed L. Carlman så kan ni göra det på telefon genom 0294-31032 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av kläder och silversmycken.

Det finns olika personer som har en koppling med Silversmed L. Carlman och det är Carlman, Alice Sophie Louise som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma,