Transportkonsult-Farligt gods Specialisten-Sune Berglund

Uppsala län

Information

Konsultverksamhet inom transportområdet och farligt gods.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Transportkonsult-Farligt gods Specialisten-Sune Berglund vars bolagstyp är Enskild firma.

I Tierp så är Transportkonsult-Farligt gods Specialisten-Sune Berglund ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Tierp arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Tierp och i Uppsala län. Redan 1992-11-16 så skapades Transportkonsult-Farligt gods Specialisten-Sune Berglund och företaget är har F-skattsedel Transportkonsult-Farligt gods Specialisten-Sune Berglund har haft det sedan 2005-11-03.

Transportkonsult-Farligt gods Specialisten-Sune Berglund är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-11-03

401016-XXXX är organisationsnummret för företaget som finns i Tierp.

Just nu är Transportkonsult-Farligt gods Specialisten-Sune Berglund och det finns många företag som är i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Transportkonsult-Farligt gods Specialisten-Sune Berglund så går det att nå dem via telefon på 0174-14041 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Transportkonsult-Farligt gods Specialisten-Sune Berglund är Berglund, Kjell Sune som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma, .