Tobo Gräv & Skog

Uppsala län

Information

Enskild firma finns det flera av i Tierp och Tobo Gräv & Skog är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många företag där och Tobo Gräv & Skog är ett av dem. Statusen för Tobo Gräv & Skog är att Bolaget är aktivt.

Tobo Gräv & Skog är ett Enskild firma och skapades 1989-08-21. Det finns flera olika företag i Uppsala län som är ett stort län. Tierp där företaget finns i jobbar för att företag som Tobo Gräv & Skog ska trivas.

Tobo Gräv & Skog är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-13. I Tierp så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Entreprenadarbeten med traktorgrävare, skottning med skogs- traktorer, manuellt skogsarbete samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tobo Gräv & Skog är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-13.

Idag är Tobo Gräv & Skog och det finns flera företag som är det idag i Tierp.

Vill man komma i kontakt med Tobo Gräv & Skog så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-2104889.

.

De som är på något sätt har med Tobo Gräv & Skog är Jansson, Inge Alvar som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Tobo Gräv & Skog har 410224-XXXX som sitt organisationsnummer.