Mattssons Skogstransport

Uppsala län

Information

Enskild firma finns det flera av i Tierp och Mattssons Skogstransport är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Mattssons Skogstransport är ett av dem. Statusen för Mattssons Skogstransport är att Bolaget är aktivt.

Mattssons Skogstransport är ett Enskild firma och skapades 1983-04-11. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Tierp där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Mattssons Skogstransport ska trivas.

Mattssons Skogstransport är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1985-01-01. I Tierp så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Skogsentrepenadrörelse

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mattssons Skogstransport är momsregistrerat och det har de varit sedan -0001-11-30.

Idag är Mattssons Skogstransport och det finns flera verksamheter som är det idag i Tierp.

Vill man komma i kontakt med Mattssons Skogstransport så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0295-10058.

.

De som är på något sätt har med Mattssons Skogstransport är Mattsson, Hans Olov som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Mattssons Skogstransport har 410529-XXXX som sitt organisationsnummer.