Telinga Microphones _ Ljudkikaren

Uppsala län

Information

440130-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Telinga Microphones _ Ljudkikaren. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Telinga Microphones _ Ljudkikaren är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tierp som är den kommunen som Telinga Microphones _ Ljudkikaren finns i.

Telinga Microphones _ Ljudkikaren har varit registrerat sedan 1986-06-18 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Telinga Microphones _ Ljudkikaren så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Telinga Microphones _ Ljudkikaren är och det finns flera verksamheter i Tierp som också är .

Firmatecknare för Telinga Microphones _ Ljudkikaren är följande:

Vill ni komma i kontakt med Telinga Microphones _ Ljudkikaren så kan ni göra det på telefon genom 0295-31001 eller genom brev på följande adress:

Montering och försäljning av mikrofoner.

Det finns olika personer som har en koppling med Telinga Microphones _ Ljudkikaren och det är Strandberg, Klas-Göran som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,