Anders Lundqvist Bygg och Järnvaror

Uppsala län

Information

440519-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Anders Lundqvist Bygg och Järnvaror. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Anders Lundqvist Bygg och Järnvaror är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tierp som är den kommunen som Anders Lundqvist Bygg och Järnvaror finns i.

Anders Lundqvist Bygg och Järnvaror har varit registrerat sedan 1989-08-21 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Anders Lundqvist Bygg och Järnvaror så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Anders Lundqvist Bygg och Järnvaror är och det finns flera verksamheter i Tierp som också är .

Firmatecknare för Anders Lundqvist Bygg och Järnvaror är följande:

Vill ni komma i kontakt med Anders Lundqvist Bygg och Järnvaror så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Handel med järnvaror, byggnadsmaterial och tillbehör.

Det finns olika personer som har en koppling med Anders Lundqvist Bygg och Järnvaror och det är Lundqvist, Anders Christer som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,