PO:s Ventilation & Fastighetsservice

Uppsala län

Information

PO:s Ventilation & Fastighetsservice är ett företag som finns i Tierp. I PO:s Ventilation & Fastighetsservice finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Fredrik Per Olof som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med PO:s Ventilation & Fastighetsservice så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå PO:s Ventilation & Fastighetsservice på telefon 018-337323.

Service- och reparationsarbeten inom fastighetsområdet.

Idag är PO:s Ventilation & Fastighetsservice av bolagstypen Enskild firma.

PO:s Ventilation & Fastighetsservice är ett av många företag som finns i Uppsala län och Tierp arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

PO:s Ventilation & Fastighetsservice innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och PO:s Ventilation & Fastighetsservice är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för PO:s Ventilation & Fastighetsservice så är det följande:

PO:s Ventilation & Fastighetsservice har 441105-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.