Linds Kakelugnsmakeri

Uppsala län

Information

Enskild firma finns det flera av i Tierp och Linds Kakelugnsmakeri är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många företag där och Linds Kakelugnsmakeri är ett av dem. Statusen för Linds Kakelugnsmakeri är att Bolaget är aktivt.

Linds Kakelugnsmakeri är ett Enskild firma och skapades 1987-09-04. Det finns flera olika företag i Uppsala län som är ett stort län. Tierp där företaget finns i jobbar för att företag som Linds Kakelugnsmakeri ska trivas.

Linds Kakelugnsmakeri är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Tierp så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Byggnadsentrepenadrörelse med inriktning på murararbeten.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Linds Kakelugnsmakeri är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Linds Kakelugnsmakeri och det finns flera företag som är det idag i Tierp.

Vill man komma i kontakt med Linds Kakelugnsmakeri så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0293-13705.

.

De som är på något sätt har med Linds Kakelugnsmakeri är Lind, Alrik Rubert Ingemar som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Linds Kakelugnsmakeri har 450724-XXXX som sitt organisationsnummer.