Snickeri Trä-gården Lövstabruk

Uppsala län

Information

470420-XXXX är organisationsnummer för bolaget Snickeri Trä-gården Lövstabruk. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Snickeri Trä-gården Lövstabruk är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tierp som är den kommunen som Snickeri Trä-gården Lövstabruk finns i.

Snickeri Trä-gården Lövstabruk har varit registrerat sedan 1992-04-08 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Snickeri Trä-gården Lövstabruk så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Snickeri Trä-gården Lövstabruk är och det finns flera bolag i Tierp som också är .

Firmatecknare för Snickeri Trä-gården Lövstabruk är följande:

Vill ni komma i kontakt med Snickeri Trä-gården Lövstabruk så kan ni göra det på telefon genom 0294-31045 eller genom brev på följande adress:

Möbelsnickeri spec. kopiering av 1700-talsmöbler.

Det finns olika personer som har en koppling med Snickeri Trä-gården Lövstabruk och det är Helleberg, Stefan som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,