Hantverk och Dekorsmide Jan Mattsson

Uppsala län

Information

Hantverk och Dekorsmide Jan Mattsson är ett av många företag som finns i Tierp. Det är nämligen den kommunen som Hantverk och Dekorsmide Jan Mattsson finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hantverk och Dekorsmide Jan Mattsson är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Hantverk och Dekorsmide Jan Mattsson som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 1990-10-08. Men sedan 1998-01-01 så har Hantverk och Dekorsmide Jan Mattsson varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hantverk och Dekorsmide Jan Mattsson så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Tierp arbetar för att företag som Hantverk och Dekorsmide Jan Mattsson ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Hantverk och Dekorsmide Jan Mattsson. Det finns flera företag i Uppsala län.

Smide, uppsättning och försäljning av gravvårdar. Smides- montering. Tillverkning och försäljning av trä- och läder- hantverk. Utbildningsverksamhet inom smides- och teknikområdet.

Firmatecknare för Hantverk och Dekorsmide Jan Mattsson är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hantverk och Dekorsmide Jan Mattsson och det är följande personer, Mattsson, Jan Christer som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Hantverk och Dekorsmide Jan Mattsson är 480716-XXXX.