Kafé Slottskultur i Örbyhus

Uppsala län

Information

500622-XXXX är organisationsnummer för företaget Kafé Slottskultur i Örbyhus. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kafé Slottskultur i Örbyhus är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tierp som är den kommunen som Kafé Slottskultur i Örbyhus finns i.

Kafé Slottskultur i Örbyhus har varit registrerat sedan 1993-06-01 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Kafé Slottskultur i Örbyhus så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Kafé Slottskultur i Örbyhus är och det finns flera bolag i Tierp som också är .

Firmatecknare för Kafé Slottskultur i Örbyhus är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kafé Slottskultur i Örbyhus så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Kaférörelse, severing av lätta rätter som bakad potatis, pajer, soppor, smörgåsar, kaffebröd, kaffe och te vid slottets visningar och kulturevenemang.

Det finns olika personer som har en koppling med Kafé Slottskultur i Örbyhus och det är Wåhlström Blomkvist, Annika Cristina som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,