Leg. Psykolog, Leg. Psykoterapeut Tove Drapier

Uppsala län

Information

I Tierp finns det ett Enskild firma som heter Leg. Psykolog, Leg. Psykoterapeut Tove Drapier. Det finns flera företag som liknar Leg. Psykolog, Leg. Psykoterapeut Tove Drapier i Uppsala län. Tierp är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Leg. Psykolog, Leg. Psykoterapeut Tove Drapier är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-11-06 och det finns flera bolag som är det i Uppsala län.

Sedan 2004-03-30 så har Leg. Psykolog, Leg. Psykoterapeut Tove Drapier varit registrerat. Idag är Leg. Psykolog, Leg. Psykoterapeut Tove Drapier och det finns fler företag som är det i Tierp.

Vill man komma i kontakt med Leg. Psykolog, Leg. Psykoterapeut Tove Drapier så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Leg. Psykolog, Leg. Psykoterapeut Tove Drapier så kan ni göra det på .

Psykologisk behandling, psykoterapi, utredning, bedömning, psykologisk testning, handledning, konsultation, undervisning, psykologisk forskning.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Drapier, Tove som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Leg. Psykolog, Leg. Psykoterapeut Tove Drapier har 510309-XXXX som sitt organisationsnummer.