Kam Entreprenad & Fastighetsservice Ltd England Filial

Uppsala län

Information

Kam Entreprenad & Fastighetsservice Ltd England Filial är ett av många bolag som finns i Tierp. Det är nämligen den kommunen som Kam Entreprenad & Fastighetsservice Ltd England Filial finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kam Entreprenad & Fastighetsservice Ltd England Filial som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 2004-12-16.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Västerensta 313, 815 91, Tierp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kam Entreprenad & Fastighetsservice Ltd England Filial så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Tierp arbetar för att bolag som Kam Entreprenad & Fastighetsservice Ltd England Filial ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Kam Entreprenad & Fastighetsservice Ltd England Filial. Det finns flera bolag i Uppsala län.

Filialen ska bedriva fastighetsservice såsom underhåll och reparationer samt entreprenad inom tomt- och markskötsel.

Firmatecknare för Kam Entreprenad & Fastighetsservice Ltd England Filial är följande:
Filialens firma tecknas av verkställande direktören..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kam Entreprenad & Fastighetsservice Ltd England Filial och det är följande personer, Larsson, Madeleine Elisabet som är född 1960 och har titeln VD,

Organisationsnummer för Kam Entreprenad & Fastighetsservice Ltd England Filial är 516403-6203.