Arne Magnusson Bygg och Allservice

Uppsala län

Information

520514-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Arne Magnusson Bygg och Allservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Arne Magnusson Bygg och Allservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tierp som är den kommunen som Arne Magnusson Bygg och Allservice finns i.

Arne Magnusson Bygg och Allservice har varit registrerat sedan 2005-10-19 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-09-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Arne Magnusson Bygg och Allservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-09-01.

Arne Magnusson Bygg och Allservice är och det finns flera verksamheter i Tierp som också är .

Firmatecknare för Arne Magnusson Bygg och Allservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Arne Magnusson Bygg och Allservice så kan ni göra det på telefon genom 018-337469 eller genom brev på följande adress:

Byggservice samt reparation, underhåll av trädgårdsmaskiner.

Det finns olika personer som har en koppling med Arne Magnusson Bygg och Allservice och det är Magnusson, Arne som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,