Hållnäs Maskin

Uppsala län

Information

520710-XXXX är organisationsnummer för bolaget Hållnäs Maskin. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hållnäs Maskin är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tierp som är den kommunen som Hållnäs Maskin finns i.

Hållnäs Maskin har varit registrerat sedan 1988-01-20 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hållnäs Maskin så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Hållnäs Maskin är och det finns flera bolag i Tierp som också är .

Firmatecknare för Hållnäs Maskin är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hållnäs Maskin så kan ni göra det på telefon genom 010-2538449 eller genom brev på följande adress:

Nybyggnad, konstruktion och reparation av maskiner samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hållnäs Maskin och det är Forsberg, Karl Håkan som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,