Per-Åke Persson Månkarbo

Uppsala län

Information

Per-Åke Persson Månkarbo hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Tierp som är den kommunen där Per-Åke Persson Månkarbo finns. I Tierp så finns det många olika Enskild firma och i Uppsala län så finns det ännu fler Enskild firma. Per-Åke Persson Månkarbo tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Per-Åke Persson Månkarbo har haft sedan 1995-01-01. Per-Åke Persson Månkarbo har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Per-Åke Persson Månkarbo så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0293-51331.

Tierp arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler bolag.

Per-Åke Persson Månkarbo har idag 521028-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Per-Åke Persson Månkarbo

Entreprenad, jordbruk och taxameterbesiktning. Plogning, sandning av gator och vägar Taxi, taxameterservice, besiktning av taxametrar för taxibilar.

I Per-Åke Persson Månkarbo så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Per-Åke som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .