Alfvéns Bilservice

Uppsala län

Information

Enskild firma finns det flera av i Tierp och Alfvéns Bilservice är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Alfvéns Bilservice är ett av dem. Statusen för Alfvéns Bilservice är att Bolaget är aktivt.

Alfvéns Bilservice är ett Enskild firma och skapades 1977-12-12. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Tierp där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Alfvéns Bilservice ska trivas.

Alfvéns Bilservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1984-01-01. I Tierp så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bilverkstadsrörelse.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Alfvéns Bilservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Alfvéns Bilservice och det finns flera verksamheter som är det idag i Tierp.

Vill man komma i kontakt med Alfvéns Bilservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0293-10948.

.

De som är på något sätt har med Alfvéns Bilservice är Alfvén, Jan Peter Ingemar som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Alfvéns Bilservice har 530219-XXXX som sitt organisationsnummer.