Svanby Lantbruk & Ridcenter, Pär Ericsson

Uppsala län

Information

Svanby Lantbruk & Ridcenter, Pär Ericsson är ett bolag som finns i Tierp. I Svanby Lantbruk & Ridcenter, Pär Ericsson finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ericsson, Pär Anders som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Svanby Lantbruk & Ridcenter, Pär Ericsson så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Svanby Lantbruk & Ridcenter, Pär Ericsson på telefon 0293-10449.

Lantbruk, med viss entreprenad inom lantbruk.

Idag är Svanby Lantbruk & Ridcenter, Pär Ericsson av bolagstypen Enskild firma.

Svanby Lantbruk & Ridcenter, Pär Ericsson är ett av många bolag som finns i Uppsala län och Tierp arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Svanby Lantbruk & Ridcenter, Pär Ericsson innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Svanby Lantbruk & Ridcenter, Pär Ericsson är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Svanby Lantbruk & Ridcenter, Pär Ericsson så är det följande:

Svanby Lantbruk & Ridcenter, Pär Ericsson har 530407-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.