Bokföring & Kontors Service, Eva Brandt

Uppsala län

Information

Bokföring & Kontors Service, Eva Brandt hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Tierp som är den kommunen där Bokföring & Kontors Service, Eva Brandt finns. I Tierp så finns det många olika Enskild firma och i Uppsala län så finns det ännu fler Enskild firma. Bokföring & Kontors Service, Eva Brandt tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Bokföring & Kontors Service, Eva Brandt har haft sedan 1996-01-01. Bokföring & Kontors Service, Eva Brandt har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Bokföring & Kontors Service, Eva Brandt så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-6803960.

Tierp arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler verksamheter.

Bokföring & Kontors Service, Eva Brandt har idag 530416-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Bokföring & Kontors Service, Eva Brandt

Bokföringstjänster, kontorsgöromål, städning.

I Bokföring & Kontors Service, Eva Brandt så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Brandt, Eva Margaretha som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .