Abovo Stressless

Uppsala län

Information

530804-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Abovo Stressless. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Abovo Stressless är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tierp som är den kommunen som Abovo Stressless finns i.

Abovo Stressless har varit registrerat sedan 2005-03-04 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-01-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Abovo Stressless så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Abovo Stressless är och det finns flera verksamheter i Tierp som också är .

Firmatecknare för Abovo Stressless är följande:

Vill ni komma i kontakt med Abovo Stressless så kan ni göra det på telefon genom 070-5658042 eller genom brev på följande adress:

Coaching, personlig utveckling, personalutveckling, försäljning av akupunkturnålar samt därmed förenlig verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Abovo Stressless och det är Jonsson, Ingela Kristina som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,