Robert Kjessel Production

Uppsala län

Information

540225-XXXX är organisationsnummer för bolaget Robert Kjessel Production. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Robert Kjessel Production är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tierp som är den kommunen som Robert Kjessel Production finns i.

Robert Kjessel Production har varit registrerat sedan 1986-08-26 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Robert Kjessel Production så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Robert Kjessel Production är och det finns flera bolag i Tierp som också är .

Firmatecknare för Robert Kjessel Production är följande:

Vill ni komma i kontakt med Robert Kjessel Production så kan ni göra det på telefon genom 08-55601880 eller genom brev på följande adress:

Fotografverksamhet samt producera text- och bildmaterial. För- säljning av sport- och friluftsutrustningar. Arrangera kurser och aktiviteter inom sport- och friluftsliv samt där tillhörande konsultverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Robert Kjessel Production och det är Kjessel, Carl Robert som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,