Adrianssons Däck & Bilvård

Uppsala län

Information

550606-XXXX är organisationsnummer för bolaget Adrianssons Däck & Bilvård. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Adrianssons Däck & Bilvård är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tierp som är den kommunen som Adrianssons Däck & Bilvård finns i.

Adrianssons Däck & Bilvård har varit registrerat sedan 1961-06-21 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1986-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Adrianssons Däck & Bilvård så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1984-01-01.

Adrianssons Däck & Bilvård är och det finns flera bolag i Tierp som också är .

Firmatecknare för Adrianssons Däck & Bilvård är följande:

Vill ni komma i kontakt med Adrianssons Däck & Bilvård så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Försäljning av däck samt bilvårdsservice.

Det finns olika personer som har en koppling med Adrianssons Däck & Bilvård och det är Adriansson, Sven Arne som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,