Rohlins Byggnadsvaror Aktiebolag

Uppsala län

Information

Bolaget skall driva åkerirörelse, utvinning och försäjning av grus, äga och förvalta, köpa och sälja värdepapper samt bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Rohlins Byggnadsvaror Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tierp så är Rohlins Byggnadsvaror Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Tierp arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Tierp och i Uppsala län. Redan 1941-06-30 så skapades Rohlins Byggnadsvaror Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Rohlins Byggnadsvaror Aktiebolag har haft det sedan 2008-09-25.

Rohlins Byggnadsvaror Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556040-2629 är organisationsnummret för företaget som finns i Tierp.

Just nu är Rohlins Byggnadsvaror Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Rohlins Byggnadsvaror Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0293-40303 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Rohlins Byggnadsvaror Aktiebolag är Rolin, Anders Filip som är född 1954 och har titeln VD, Rolin, Anders Filip som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekström, Annika Christina som är född 1965 och har titeln Suppleant, Folkesson, Erik Gunnar som är född 1952 och har titeln Revisor, Folkesson Råd & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .