Hambergs i Vendel Aktiebolag

Uppsala län

Information

I Tierp finns det ett Aktiebolag som heter Hambergs i Vendel Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Hambergs i Vendel Aktiebolag i Uppsala län. Tierp är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Hambergs i Vendel Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Uppsala län.

Sedan 1955-01-17 så har Hambergs i Vendel Aktiebolag varit registrerat. Idag är Hambergs i Vendel Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Tierp.

Vill man komma i kontakt med Hambergs i Vendel Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Husby , 748 95, Örbyhus. Vi ni istället prata med Hambergs i Vendel Aktiebolag så kan ni göra det på 018-337260.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, handel med oljor, administrativ konsultverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Hamberg, Per Gunnar som är född 1946 och har titeln VD, Hamberg, Per Gunnar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Hamberg, Carl Marcus som är född 1975 och har titeln Suppleant, Hamberg, Per Jonas som är född 1972 och har titeln Suppleant, Zetterling, Dag Peter som är född 1969 och har titeln Revisor, Irénius, Nils Tommy som är född 1953 och har titeln RevisorssuppleantFöretagarnas Revisionsbyrå i Uppsala AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Hamberg, Per Gunnar Firman tecknas i förening av -Hamberg, Carl Marcus -Hamberg, Per Jonas .

Hambergs i Vendel Aktiebolag har 556060-7383 som sitt organisationsnummer.