Aktiebolaget Österlövsta Industriemballage

Uppsala län

Information

Aktiebolaget Österlövsta Industriemballage är ett företag som finns i Tierp. I Aktiebolaget Österlövsta Industriemballage finns det lite olika personer som är förknippade och det är Walldén, Rolf Erik Ture som är född 1943 och har titeln VD, Walldén, Rolf Erik Ture som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Walldén, Johan Rolf som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Walldén, Tuula Annikki som är född 1948 och har titeln Suppleant, Johansson, Hans Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget Österlövsta Industriemballage så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget Österlövsta Industriemballage på telefon 0294-21390.

Bolaget skall bedriva tillverkning av träemballagematerial, driva sågverk och hyvleri ävensom idka därmed förenlig versamhet.

Idag är Aktiebolaget Österlövsta Industriemballage av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget Österlövsta Industriemballage är ett av många företag som finns i Uppsala län och Tierp arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget Österlövsta Industriemballage innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Aktiebolaget Österlövsta Industriemballage är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget Österlövsta Industriemballage så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Walldén, Johan Rolf -Walldén, Rolf Erik Ture Styrelsen skall bestå av 3 ledamöter och 1 suppleant.

Aktiebolaget Österlövsta Industriemballage har 556070-6706 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.