Södertörns Maskin Aktiebolag

Uppsala län

Information

Södertörns Maskin Aktiebolag är en verksamhet som finns i Tierp. I Södertörns Maskin Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ummer, Felix som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Ummer, Sonja Birgitta som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Ummer, Sonja Ann-Louise som är född 1960 och har titeln Suppleant, Conte, Britt Margareta som är född 1947 och har titeln Revisor, Skarpängs Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Södertörns Maskin Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Södertörns Maskin Aktiebolag på telefon 0294-24010.

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet, ävensom därmed förenlig verksamhet, samt uthyrning av maskiner och båtar.

Idag är Södertörns Maskin Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Södertörns Maskin Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Uppsala län och Tierp arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Södertörns Maskin Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Södertörns Maskin Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Södertörns Maskin Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ummer, Felix -Ummer, Sonja Birgitta

Södertörns Maskin Aktiebolag har 556097-9675 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.