L. Högström Produktion Aktiebolag

Uppsala län

Information

556105-9998 är organisationsnummer för bolaget L. Högström Produktion Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som L. Högström Produktion Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tierp som är den kommunen som L. Högström Produktion Aktiebolag finns i.

L. Högström Produktion Aktiebolag har varit registrerat sedan 1966-10-05 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för L. Högström Produktion Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

L. Högström Produktion Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Tierp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för L. Högström Produktion Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med L. Högström Produktion Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0295-34595 eller genom brev på följande adress:
Masugnsv. 4, 748 50, Tobo

Bolaget skall driva reklamteckningsateljerörelse samt utöva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med L. Högström Produktion Aktiebolag och det är Högström, Leif Gustav som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordqvist, Siv Margareta som är född 1953 och har titeln Suppleant, Winther, Britt-Marie som är född 1948 och har titeln Revisor, Winthers Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,