Smahl Fastigheter AB

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tierp och Smahl Fastigheter AB är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många bolag där och Smahl Fastigheter AB är ett av dem. Statusen för Smahl Fastigheter AB är att Bolaget är aktivt.

Smahl Fastigheter AB är ett Aktiebolag och skapades 1967-02-28. Det finns flera olika bolag i Uppsala län som är ett stort län. Tierp där bolaget finns i jobbar för att bolag som Smahl Fastigheter AB ska trivas.

Smahl Fastigheter AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Tierp så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva utveckling, tillverkning och försäljning av industrielastomerer, sprayning av polyuretan, vattenskärning, äga och förvalta fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Smahl Fastigheter AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Smahl Fastigheter AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Tierp.

Vill man komma i kontakt med Smahl Fastigheter AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0293-12080.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Smahl, Pierre Cristian -Smahl, Ronnie.

De som är på något sätt har med Smahl Fastigheter AB är Rask, Helge Jörgen som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Smahl, Pierre Cristian som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Smahl, Ronnie som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Stigestadh, Hans Roger Michael som är född 1959 och har titeln Suppleant, Dackell, Karl Ola som är född 1949 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Smahl Fastigheter AB har 556108-7791 som sitt organisationsnummer.