Furusnickerier i Järvsö Aktiebolag

Uppsala län

Information

I Tierp finns det ett Aktiebolag som heter Furusnickerier i Järvsö Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Furusnickerier i Järvsö Aktiebolag i Uppsala län. Tierp är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Furusnickerier i Järvsö Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera bolag som är det i Uppsala län.

Sedan 1969-06-18 så har Furusnickerier i Järvsö Aktiebolag varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Furusnickerier i Järvsö Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Tierp.

Vill man komma i kontakt med Furusnickerier i Järvsö Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Karlitplan, 819 40, Karlholmsbruk. Vi ni istället prata med Furusnickerier i Järvsö Aktiebolag så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av snickeri- produkter, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Hillbom, Lars Peter som är född 1957 och har titeln VD, Hillbom, Lars Peter som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Laestander, Gun Birgitta Elisabet som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lundkvist, Lars Christer som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Dackell, Karl Ola som är född 1949 och har titeln Revisor, Sjöö, Maria Lise-Lott som är född 1957 och har titeln RevisorssuppleantGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Furusnickerier i Järvsö Aktiebolag har 556126-9415 som sitt organisationsnummer.