Bengt Söderström Åkeri Aktiebolag

Uppsala län

Information

Bengt Söderström Åkeri Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Tierp. Det är nämligen den kommunen som Bengt Söderström Åkeri Aktiebolag finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Bengt Söderström Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Bengt Söderström Åkeri Aktiebolag som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 1970-02-03. Men sedan 1971-01-01 så har Bengt Söderström Åkeri Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Försäter 200, 819 61, Skärplinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bengt Söderström Åkeri Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0294-21047.

Tierp arbetar för att verksamheter som Bengt Söderström Åkeri Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bengt Söderström Åkeri Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Uppsala län.

Bolaget skall utföra transporter, äga och förvalta, köpa och sälja värdepapper samt äga och förvalta fastighet och bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bengt Söderström Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bengt Söderström Åkeri Aktiebolag och det är följande personer, Söderström, Bengt Lars Olov som är född 1951 och har titeln VD, Söderström, Bengt Lars Olov som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderström, Annika Charlotta Maria som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Söderström, Ann-Kristin Helena som är född 1948 och har titeln Suppleant, Helmerskog, Stig Åke Tommy som är född 1953 och har titeln Revisor, DUO Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Bengt Söderström Åkeri Aktiebolag är 556132-8757.