Uppsala Rörtjänst AB

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tierp och Uppsala Rörtjänst AB är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många företag där och Uppsala Rörtjänst AB är ett av dem. Statusen för Uppsala Rörtjänst AB är att Bolaget är aktivt.

Uppsala Rörtjänst AB är ett Aktiebolag och skapades 1970-02-16. Det finns flera olika företag i Uppsala län som är ett stort län. Tierp där företaget finns i jobbar för att företag som Uppsala Rörtjänst AB ska trivas.

Uppsala Rörtjänst AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Tierp så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom, bedriva service, installation och försäljning inom VVS samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Uppsala Rörtjänst AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Uppsala Rörtjänst AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Tierp.

Vill man komma i kontakt med Uppsala Rörtjänst AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 018-100800.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Uppsala Rörtjänst AB är Lager, Lars Daniel Mikael som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Norling, Anna Maria Jessica som är född 1980 och har titeln Suppleant, Lindholm, Bengt Folke som är född 1943 och har titeln Revisor, BL-Revision Bengt Lindholm som är född och har titeln Revisor, .

Uppsala Rörtjänst AB har 556133-1967 som sitt organisationsnummer.