Elastolan Aktiebolag

Uppsala län

Information

556135-6733 är organisationsnummer för bolaget Elastolan Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Elastolan Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tierp som är den kommunen som Elastolan Aktiebolag finns i.

Elastolan Aktiebolag har varit registrerat sedan 1970-05-14 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Elastolan Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1974-01-01.

Elastolan Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Tierp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Elastolan Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Smahl, Pierre Cristian -Smahl, Ronnie

Vill ni komma i kontakt med Elastolan Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0293-12000 eller genom brev på följande adress:
Ängsv. 1, 815 41, Tierp

Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning och försäljning av industrielastomerer, sprayning av polyuretan, vattenskärning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Elastolan Aktiebolag och det är Rask, Helge Jörgen som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Smahl, Pierre Cristian som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Smahl, Ronnie som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Stigestadh, Hans Roger Michael som är född 1959 och har titeln Suppleant, Dackell, Karl Ola som är född 1949 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor