Aktiebolaget Sandby Transport

Uppsala län

Information

Bolaget skall bedriva åkerirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Sandby Transport vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Tierp så är Aktiebolaget Sandby Transport en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Tierp arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Tierp och i Uppsala län. Redan 1974-01-21 så skapades Aktiebolaget Sandby Transport och verksamheten är har F-skattsedel Aktiebolaget Sandby Transport har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Sandby Transport är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1974-01-01

556186-2078 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Tierp.

Just nu är Aktiebolaget Sandby Transport Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Sandby Transport så går det att nå dem via telefon på 0294-40600 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gustavsson, Erik Folke -Gustavsson, Karl Yngve

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Sandby Transport är Gustavsson, Karl Yngve som är född 1941 och har titeln VD, Gustavsson, Karl Yngve som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Erik Folke som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Brodén, Siriann Birgitta som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderholm, Lena Marianne som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Noreng, Erik Stefan som är född 1955 och har titeln RevisorNorengs Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .