Sunpra Aktiebolag

Uppsala län

Information

Sunpra Aktiebolag är ett företag som finns i Tierp. I Sunpra Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sundqvist, Per Håkan som är född 1952 och har titeln VD, Sundqvist, Per Håkan som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundqvist, Anna Cecilia Viktoria som är född 1980 och har titeln Suppleant, Sundqvist, Per Emil som är född 1982 och har titeln Suppleant, Persson, Nils Bertil som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Sunpra Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sunpra Aktiebolag på telefon 0294-10103.

Bolaget skall bedriva tandvård och friskvård samt marknadsför- ingsaktiviteter och konsultationer inom dessa områden samt utprovning och förmedling av arbetskläder samt ekonomikonsulting, fastighetsförmedling, fastighetsägande, webbsidetillverkning, värdepappershandel och datakonsulting samt utprovning och handhavande av arbetsutrustning inom marknadsföring och public relation samt idka därmed förenlig verksmahet.

Idag är Sunpra Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Sunpra Aktiebolag är ett av många företag som finns i Uppsala län och Tierp arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Sunpra Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Sunpra Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sunpra Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanterna

Sunpra Aktiebolag har 556227-5825 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.