Dax Door Produktion Aktiebolag

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tierp och Dax Door Produktion Aktiebolag är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Dax Door Produktion Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Dax Door Produktion Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Dax Door Produktion Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1984-01-02. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Tierp där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Dax Door Produktion Aktiebolag ska trivas.

Dax Door Produktion Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Tierp så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av trävaror och snickerier, konstruktioner inom nämnda områden jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Dax Door Produktion Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1984-01-01.

Idag är Dax Door Produktion Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Tierp.

Vill man komma i kontakt med Dax Door Produktion Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0157-24400.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Dax Door Produktion Aktiebolag är Hillbom, Lars Peter som är född 1957 och har titeln VD, Hillbom, Lars Peter som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Laestander, Gun Birgitta Elisabet som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Blom, Pär Göran som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Galanti, Lars Paolo som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundkvist, Lars Christer som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamotMark, Tage Lars-Ove som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagströmer, Göran Lennart som är född 1954 och har titeln Suppleant, Dackell, Karl Ola som är född 1949 och har titeln RevisorSjöö, Maria Lise-Lott som är född 1957 och har titeln RevisorssuppleantGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln RevisorKPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor.

Dax Door Produktion Aktiebolag har 556237-6110 som sitt organisationsnummer.