Kurt Nyströms Skogsmaskiner Aktiebolag

Uppsala län

Information

Kurt Nyströms Skogsmaskiner Aktiebolag är en verksamhet som finns i Tierp. I Kurt Nyströms Skogsmaskiner Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nyström, Kurt Kennert som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyström, Elsie Katarina som är född 1949 och har titeln Suppleant, Eklund, Åke Ove Conny som är född 1939 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kurt Nyströms Skogsmaskiner Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Kurt Nyströms Skogsmaskiner Aktiebolag på telefon 0294-25065.

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet med entreprenadmaskiner inom skogs-, väg-, schakt- och byggbranschen.

Idag är Kurt Nyströms Skogsmaskiner Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Kurt Nyströms Skogsmaskiner Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Uppsala län och Tierp arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Kurt Nyströms Skogsmaskiner Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Kurt Nyströms Skogsmaskiner Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1985-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kurt Nyströms Skogsmaskiner Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Kurt Nyströms Skogsmaskiner Aktiebolag har 556249-3972 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.