Skytts Begravningsbyrå Aktiebolag

Uppsala län

Information

Bolaget skall bedriva begravningsbyrå och handel med blommor, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Skytts Begravningsbyrå Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tierp så är Skytts Begravningsbyrå Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Tierp arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Tierp och i Uppsala län. Redan 1984-11-23 så skapades Skytts Begravningsbyrå Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Skytts Begravningsbyrå Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Skytts Begravningsbyrå Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1985-01-01

556250-7854 är organisationsnummret för företaget som finns i Tierp.

Just nu är Skytts Begravningsbyrå Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Skytts Begravningsbyrå Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0293-10062 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Skytts Begravningsbyrå Aktiebolag är Skytt, Hans Urban Bertil som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Torgny Gunnar som är född 1952 och har titeln Suppleant, Boive, Johanna Katarina som är född 1972 och har titeln Revisor, Hübinette, Karin Maria som är född 1978 och har titeln Revisorssuppleant, Folkesson Råd & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .