EG El & Energi Aktiebolag

Uppsala län

Information

EG El & Energi Aktiebolag är ett företag som finns i Tierp. I EG El & Energi Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, Lars Inge som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Elsie Maria som är född 1952 och har titeln Suppleant, Johansson, Mats Erik som är född 1972 och har titeln Revisor, Revisorshuset i Uppsala Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med EG El & Energi Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå EG El & Energi Aktiebolag på telefon 070-5212103.

Bolaget skall bedriva teknisk konsultverksamhet inom ADB, el och energi samt byggnads- och installationsverksamhet inom nämnda områden ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är EG El & Energi Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

EG El & Energi Aktiebolag är ett av många företag som finns i Uppsala län och Tierp arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

EG El & Energi Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och EG El & Energi Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för EG El & Energi Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

EG El & Energi Aktiebolag har 556285-9214 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.