Urethania Produktions- & Försäljnings Aktiebolag

Uppsala län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning, marknadsföring och utveckling av uretangummiprodukter, leasing av maskiner, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Urethania Produktions- & Försäljnings Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Tierp så är Urethania Produktions- & Försäljnings Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Tierp arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Tierp och i Uppsala län. Redan 1987-07-15 så skapades Urethania Produktions- & Försäljnings Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Urethania Produktions- & Försäljnings Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Urethania Produktions- & Försäljnings Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556301-2425 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Tierp.

Just nu är Urethania Produktions- & Försäljnings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Urethania Produktions- & Försäljnings Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0293-10807 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Harengerd, Klaus Gerhard -Harengerd, Svante

Följande personer är på något sätt aktiva inom Urethania Produktions- & Försäljnings Aktiebolag är Harengerd, Klaus Gerhard som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Harengerd, Svante som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Harengerd, Jan Alexis som är född 1967 och har titeln Suppleant, Englund, Anette Elisabeth som är född 1953 och har titeln Revisor, Francois Ågstrand, Karin Maria som är född 1969 och har titeln Revisorssuppleant, Folkesson Råd & Revision AB som är född och har titeln Revisor.