Rundala Aktiebolag

Uppsala län

Information

Rundala Aktiebolag är ett av många företag som finns i Tierp. Det är nämligen den kommunen som Rundala Aktiebolag finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Rundala Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Rundala Aktiebolag som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 1987-09-21. Men sedan 1988-01-01 så har Rundala Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Yvre 137, 815 91, Tierp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Rundala Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0293-50313.

Tierp arbetar för att företag som Rundala Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Rundala Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Uppsala län.

Bolaget skall bedriva mekanisk tillverkning, reparation av fordon ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Rundala Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Rundala Aktiebolag och det är följande personer, Westerlund, Staffan Johannes som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Westerlund, Christofer Johannes som är född 1984 och har titeln Suppleant, Englund, Anette Elisabeth som är född 1953 och har titeln Revisor, Folkesson Råd & Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Rundala Aktiebolag är 556304-9450.