SunPig, Sunnanbo Gård Aktiebolag

Uppsala län

Information

SunPig, Sunnanbo Gård Aktiebolag hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Tierp som är den kommunen där SunPig, Sunnanbo Gård Aktiebolag finns. I Tierp så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. SunPig, Sunnanbo Gård Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket SunPig, Sunnanbo Gård Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. SunPig, Sunnanbo Gård Aktiebolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till SunPig, Sunnanbo Gård Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Västerensta 111, 815 91, Tierp men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0293-52143.

Tierp arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är SunPig, Sunnanbo Gård Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

SunPig, Sunnanbo Gård Aktiebolag har idag 556315-8137 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för SunPig, Sunnanbo Gård Aktiebolag

Bolaget skall bedriva uppfödning och försäljning av djur samt idka därmed förenlig verksamhet.

I SunPig, Sunnanbo Gård Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Sören Sven-Erik som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallin Eriksson, Ingrid Maria Helena som är född 1969 och har titeln Suppleant, Lilja, Jan Birger som är född 1966 och har titeln Revisor, focus revision ab som är född och har titeln Revisor, .