Trädgår'n i Söderfors Aktiebolag

Uppsala län

Information

Bolaget skall bedriva handel inom trädgårds- och blomstersektorn samt caférörelse och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Trädgår'n i Söderfors Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tierp så är Trädgår'n i Söderfors Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Tierp arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Tierp och i Uppsala län. Redan 1988-03-23 så skapades Trädgår'n i Söderfors Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Trädgår'n i Söderfors Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Trädgår'n i Söderfors Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556319-7705 är organisationsnummret för företaget som finns i Tierp.

Just nu är Trädgår'n i Söderfors Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Trädgår'n i Söderfors Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0293-30059 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Trädgår'n i Söderfors Aktiebolag är Wåleryd, Inga Hillevi som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Wåleryd, Gösta Per Olof som är född 1950 och har titeln Suppleant, Englund, Anette Elisabeth som är född 1953 och har titeln Revisor, Francois Ågstrand, Karin Maria som är född 1969 och har titeln Revisorssuppleant, Folkesson Råd & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .