Tierps Advokatbyrå Aktiebolag

Uppsala län

Information

Tierps Advokatbyrå Aktiebolag är en verksamhet som finns i Tierp. I Tierps Advokatbyrå Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Staffan Sture som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Uddströmer, Per Ludvig som är född 1938 och har titeln Suppleant, Alm, Bengt Bertil som är född 1946 och har titeln Revisor, Alm Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tierps Advokatbyrå Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Tierps Advokatbyrå Aktiebolag på telefon 0293-13300.

Bolaget skall uteslutade under förutsättning av medgivande av Sveriges advokatsamfunds styrelse driva advokatverksamhet.

Idag är Tierps Advokatbyrå Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Tierps Advokatbyrå Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Uppsala län och Tierp arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Tierps Advokatbyrå Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Tierps Advokatbyrå Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tierps Advokatbyrå Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Nilsson, Staffan Sture

Tierps Advokatbyrå Aktiebolag har 556327-5972 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.