I o T Ramsell Aktiebolag

Uppsala län

Information

I o T Ramsell Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Tierp. Det är nämligen den kommunen som I o T Ramsell Aktiebolag finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

I o T Ramsell Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

I o T Ramsell Aktiebolag som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 1988-06-29. Men sedan 1989-01-01 så har I o T Ramsell Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Gryttjom, 815 91, Tierp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på I o T Ramsell Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0293-12086.

Tierp arbetar för att bolag som I o T Ramsell Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för I o T Ramsell Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Uppsala län.

Bolaget skall bedriva försäljning av drivmedel och däck samt övriga bilförnödenheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för I o T Ramsell Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till I o T Ramsell Aktiebolag och det är följande personer, Ramsell, Tonny Nils Olov som är född 1944 och har titeln VD, Ramsell, Tonny Nils Olov som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Ramsell, Inger Viola Margareta som är född 1944 och har titeln Suppleant, Eriksson, Sten Åke som är född 1968 och har titeln Revisor, Folkesson Råd & Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för I o T Ramsell Aktiebolag är 556328-4321.