SeaBank AB

Uppsala län

Information

SeaBank AB är en verksamhet som finns i Tierp. I SeaBank AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sjöstrand, Nils Hugo som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöstrand, Nils Jacob Dedy som är född 1982 och har titeln Suppleant, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med SeaBank AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå SeaBank AB på telefon 018-650300.

Bolaget skall bedriva mäklarverksamhet avseende företags- och fastighetsöverlåtelser, bedriva konsultverksamhet inom affärs- och orgnisationsutveckling, miljö- skogs- och markvård, IT (Informationsteknik), GIS (Geografiska InformationsSystem) och därmed sammanhängande tjänster och produkter samt därmed förenlig verksamhet. Vidare skal bolaget bedriva verksamhet som omfattar reparation och underhåll av byggnader samt jämte därmed förenlig verksamhet. Dessutom skall bolaget bedriva handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet samt äga och förvalta fastigheter med därmed förenlig verksamhet. Vidare skall bolaget äga och förvalta andra bolag jämte därmed förenlig verksamhet. Dessutom skall bolaget utföra hud- och nagelvårdsbehandling, bedriva konsultverksamhet och handel med hud- och nagelvårdsprodukter samt jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är SeaBank AB av bolagstypen Aktiebolag.

SeaBank AB är ett av många verksamheter som finns i Uppsala län och Tierp arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

SeaBank AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och SeaBank AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för SeaBank AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Sjöstrand, Nils Hugo -Sjöstrand, Nils Jacob Dedy

SeaBank AB har 556343-0544 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.