QSTAR Oil i Månkarbo AB

Uppsala län

Information

QSTAR Oil i Månkarbo AB är ett bolag som finns i Tierp. I QSTAR Oil i Månkarbo AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergström, Claes Georg som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hadd, Maria Viktoria som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergström, Eva Christina som är född 1948 och har titeln Suppleant, Karlsson, Per Anders Örjan som är född 1964 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med QSTAR Oil i Månkarbo AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå QSTAR Oil i Månkarbo AB på telefon 011-280000.

Bolaget skall bedriva detalj- och partiförsäljning av drivmedel, eldningsoljor och smörjmedel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är QSTAR Oil i Månkarbo AB av bolagstypen Aktiebolag.

QSTAR Oil i Månkarbo AB är ett av många bolag som finns i Uppsala län och Tierp arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

QSTAR Oil i Månkarbo AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och QSTAR Oil i Månkarbo AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för QSTAR Oil i Månkarbo AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

QSTAR Oil i Månkarbo AB har 556348-7817 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.